Soomatk

Käisime klassiga soomatkal Keava soos. Alguses kõndisime mööda laudteed aga ühel hetkel pidime sealt kõrvale astuma. Nii me sumpasimegi seal vesises soos (turbamudas) u. 3 km, kõigil jalatsid vett täis ja vahepeal olid osad inimesed põlvini soosse vajunud.


Soos oli täiega ilus loodus. Seal olid väga ilusad laukad ja ilusad valged taimed, mille nime ma ei mäleta.



Lõpuks me jõudsime välja ühele külavahe teele. ning kõigil oli hea meel, et lõpuks ometi saime soost välja. Paljudel olid jalad väga väga mustad ja räpased ja botased vett täis. Meiega käisid kaasas ka kolm kutsikat, kes olid vist kahe kuused.


Me liikusime edasi ühele lagendikule metsa vahel, kus toimus ristsõna lahendamine auhinna peale. Kutsud olid aga nii väsinud, et jäid magama. Hiljem kui me hakkasime tagasi liikuma, pidi Merka ühte kutsut süles vedama, sest ta ei jaksanud enam ise käia ning jäi Merka süles peaaegu magama.
Me pidime veel liikuma läbi soise metsa. Peale seda jõudsime välja põllule ja jälle oli väga hea tunne. Umbes selline tunne: Oh! tsivilisatsioon!

posted under |

0 comments:

Newer Post Older Post Home

Blog Archive

Followers


Tsitaat

„And even if wars didn’t keep coming like glaciers, there would still be plain old death.“ Kurt Vonnegut „Slaughterhouse-Five"