Jöulud ja niisama loba

Ja jälle tahaks ma midagi kirjutada, aga ei tea mida. Ometi on nii palju öelda! Või peaksin hoopis vaikima? Ah krt, kes seda teab! Nagu Vennaskonna "Õhtud Moskva lähistel" sõnad:"Raske kõnelda, raske vaikida, kõigest sellest, mis südames."

Inimesed on ikka mõnusad noliferid, mina kaasaarvatud. Isegi jõulude ajal passivad MSNis ja facebookis.. Aga noh..mis muud ikka teha on? Ega koguaeg ei istu ju perega laua taga ega aja praadi ja verivorste näost sisse.

Just nüüd hakkasin ma kevadet ja suve ootama! Lihtsalt tuli selline igatsus peale. Eelmine aasta ei olnud mul mingit igatsust...okey, lõpupoole tuli!

Tahaks midagi lahedat teha. Nt veeta ülilahe nädalavahetus koos sõpradega. Kahjuks pole hetkel väga aega, sest peab hakkama tuupima eksamiteks.. Esimene eksam on botaanika, mis toimub juba 3 või 4. jaanuar. Ei taha üldse mõelda eksamitele! :/

Peaks lugema enda isa raamatut "Hetk", et ennast õppimise asjus joonele saada. Seal vist räägib ka mingist enesemotivatsioonist vms..ple väga süvenenud, aga sisukorras tundus olevat sellekohaseid teemasid vms.

posted under |

0 comments:

Newer Post Older Post Home

Followers


Tsitaat

„And even if wars didn’t keep coming like glaciers, there would still be plain old death.“ Kurt Vonnegut „Slaughterhouse-Five"