fotograafia

mul tuli mõte, et hakkaks jälle fotograafiaga tegelema. kas kellelgi oleks head ideed mida pildistada? ma tahaks teha pilte kas must valgetena või sepia stiilis :D

posted under |

11 comments:

Anonymous said...

Tee endast mõni vahva pilt, või siis päikeseloojangust. Värviline oleks nata parem kui must-valge, sams mõni asi oleks jälle must-valgena huvitavam.

Sala said...

pildista toitu. Tee üks ilmatult ilus roog, aseta ta kenast lauale, ning pildista, küll ise aru saad kui välja hakkab tulema. Looduspilte aga terve internet täis. Samas seetalv ei luba ka ilusaid loodusvõtteid teha, seega pole metsa ka ronida mõtet.

Anonymous said...

Metsa võib minna küll, selliseid kommijaid nagu sina maha nottima. Ok, ok, veits loll nali. Proovi midagi uut mida varem pole teinud.

Sala said...

Uut võiks ju proovida küll. Nt mine ja proovi geopeitust mängida, ning sellel ajal metsas ringi tuusaldes leiad kindla peale hetkesid kus sooviksid paar klõpsu teha.

Nele said...

no ma ei tea :D eks ma vaatan...
tegelt koleda talvega saab metsas ilusaid pilte kyll...

Nele said...

aa muide...mul tuli mõte mis pildiseeria siia toppida vms :D
hipotroomi lähedal on yks hullumaja kompleks... ootan mõne ilusa ilma ja yritan sellest häid pilte teha sest seal sitax ilus tegelt. nagu ma ei usukski et see hullumaja on :D

Nele said...

tegelikult...ma avastasin et ma ei saagi teha eriti häid pilte kui mul ple normaalset digikat aga krt..peegeldigikat on kallid ju :(

Anonymous said...

Hullumaja, ei-ei, sa eksid, hullumaja on aadressil Sõpruse pst 187, aga seal juures kah ilus park.

Nele said...

ei no ma aadressi ei tea aga ma tean kindlalt et see on hipodroomi kõrval :D

Anonymous said...

Sõpruse pst 187 on üks teatud koolimaja mida sa arvatavasti tead.

Nele said...

ttg w? :D

Newer Post Older Post Home

Followers


Tsitaat

„And even if wars didn’t keep coming like glaciers, there would still be plain old death.“ Kurt Vonnegut „Slaughterhouse-Five"